Textielcafé

TextielZelf

Een nieuwe activiteit voor mensen met passie voor textiel. In september start een textielcafé op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur onder de bezielende leiding van Eef Reparon en Dorien van Gils.

Ga mee op avontuur en ontdek wat je van textiel kunt maken. Er zijn vele werkvormen, materialen en technieken waar je mee aan de slag kunt: stoffen verven en bedrukken, ecoprinten, dessins ontwerpen, werken met tyvek, rubber en naaimachinetechnieken. We zoeken vooral het experiment.

In het textielcafé kun je van alles maken, zoals wandversieringen, sieraden, tassen en je eigen stoffen ontwerpen en bewerken voor interieur en kleding. Je werkt aan je eigen werkstuk en vindt het leuk om je kennis en ervaring te delen. Het idee is dat we van elkaar leren en inspireren. Er is divers materiaal en gereedschap aanwezig.

Heb je belangstelling of wil je meer weten, stuur een mail naar Dorien van Gils: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 24285120.

Woensdag 4 september om 13.00 uur is een eerste (gratis) textielcafé. Dan vertellen we je meer en kan je meteen meedoen. Laat vooraf even weten of je komt, dus graag aanmelden.

Textielcafé werkt in drie blokken. Meedoen aan een blok kost 100,-.

blok 1 (september, oktober, november 2024), 12 café's

Blok 2 (januari, februari, maart 2025), 12 café's               

Blok 3 (april, mei juni 2025), 13 café's